jordgubbarochbubbel

jordgubbarochbubbel

torsdag 20 april 2017

Veckans rubrik - Skor


Häromveckan sa min dotter -Mamma, jag kan inte hitta mina svarta converse!? Jag fattar inte, jag har verkligen vänt upp och ner på alla lådor, kollat i garderoberna och överallt. Jag hittar dem inte!!
Hon lät sådär lite irriterat uppgiven...
jag frågade, "packade du ned dem när du flyttade då?"
-det är just det, jag vet inte! jag kommer inte ihåg!
"Du får be pappa kolla om du har glömt dem i huset!"
-Jag har gjort det, han hittar dem inte!

bild härNär jag sen var ute på ön för att gå igenom, sortera och slänga inför försäljningen så kollade jag runt lite i hallen och se där, under skostället längst in emot väggen, vad låg där? Dotterns efterlängtade svarta converse!
Hon blev så glad sen när hon fick dem!
Men, det ska till en mamma va! eller hur!?

bild här

Skor är annars något som jag helt kan gå loss i. Älskar skor! Kan aldrig bli för många! Men en sån fet plånbok är inget jag har så jag begränsar mig. Eller?

Kolla gärna in hos dem andra som skriver, du hittar dem upp till höger här på sidan. Det är Birgitta (pensionären på ön) som bestämmer!

Nästa rubrik: Motion

Ha det fint!

4 kommentarer:

 1. Grattis till återfunna favoritskor! Fantastiskt hur Converse överlever som favvoskor årtionde efter årtionde. Nu är det barnbarnen som önskar sig sådana i födelsedagspresent.

  SvaraRadera
 2. Ja inte är dom billiga inte. Själv tycker jag det finns både snyggare och billigare, men modet styr ju helt. Annars har jag läst mig till att i sommar ska vi gå i en typ toffla, eller rättare sagt skorna har ingen häl. Varken sandaler eller vanliga skor har någon häl.
  Ha en trevlig helg

  SvaraRadera
 3. Skoskatt under hyllan! Grattis! Converse är en överlevare om något. Sådana hade man när jag var ung/yngre också, men jag tror vi kallade dem jympadojor eller liknande.

  SvaraRadera
 4. Sådan lycka att du hittade dotterns skor! Roligt att denna typ av gymnastikskor håller i sig. Hälsningar Birgitta

  SvaraRadera