jordgubbarochbubbel

jordgubbarochbubbel

söndag 30 oktober 2016

I väntans tider - Rubriken i veckan


Hela veckan har det varit full rulle med något att göra varje dag efter jobbet. Jag har träffat sonen och dottern (inte samtidigt), tränat (ni vet min axel som jag berättat om tidigare) och i torsdags när vi hade ledig dag så drog vi iväg P och jag på en mystur fram och tillbaka med Eckerölinjens M/S Roslagen. Vi gör det lite nu och då för att vi gillar det och P passar på att köpa snus. Eckerölinjen kör emellan Grisslehamn norr om Norrtälje till Eckerö på Åland.

Man kan äta gott, shoppa, kanske dricka en drink och spela på "enarmade banditer" ombord. Enarmade är de förstås inte längre, utan snarare knapp-banditer.
Ett trevligt nöje i några timmar, för vår del i alla fall.
I väntans tider
är rubriken på veckans tema. "Den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge" jag vet att det ska vara aldrig och inte alltid. Men jag gillar att göra om och busa till det med ord eller ordspråk.

Jag är just nu i "Väntans tider" och har varit sedan i mars.
Tillökning? nej nej inget sådant.
Men vi håller ju på och ska sälja huset på ön, ännu har ingen nappat men ett par har tittat vid alla visningar. Och jag är hoppfull! Det är ett jättefint hus, men det är ett stort steg att flytta ut på en ö om man inte gjort det förut. Det gäller bara att rätt köpare fastnar och vill.


Men denna väntan...
Från början var det ni vet, lite pirr... "om någon blir kär i mitt hus"... men för varje visning så har pirret blivit mindre mindre och mindre...
Nu är väntan mer som ett vakum... som att jag inte vågar hoppas mer...
Jag vet att det kommer att hända!
Jag är inte orolig.
Alls.
Mer bara väldigt OTÅLIG! Jag vill ha det överstökat!
Jag har hållit på länge med detta nu, skilsmässan och allt skrutt runt om den. Huset är sista biten...
Vakum!
Bara att stå ut!

I väntans tider...Nästa vecka handlar det om ögon och vi har ny månad och en ny Dirigent på pallen, Livsrummet. Välkommen!
Stort TACK till Pettas Karin för oktobers kluriga och roliga tankenötter!


Snart är sommaren här igen...Skön söndag tillönskas alla!


AnnaKarin i Stockholm, LivsrummetOlagkattPettas, ToveUlla

12 kommentarer:

ulla laiho sa...

Den där sortens väntan är inte rolig.

olgakatt sa...

Håller en tumme för din husförsäljning! Det kan vara som med ketchupen, ingenting, ingenting och så plötsligt står spekulanterna i kö.

husfruns ordskåp och färgpalett sa...

Ja, den väntan den kan komma att bli långdragen - men det sägs att folk köper fler hus på våren :-) Alltid eller Aldrig det är frågan och tålamodet tål att tåla till sig:-)Sälja får du!!
Lycka till!

Karin sa...

Åh, jobbigt. Kanske en vinter till, men sedan till våren... då!
Vackert är det i alla fall, av bilderna att döma!

Anna/notonmusic sa...

Äntligen kommer jag in på din sida! Inifrån någon av de andras bloggar. Jag har bara kommit till en inloggningssida tidigare! Hus på ö låter "idyll" i mina öron. Det ska nog inte vara svårt att få det sålt bara "rätt köpare" infinner sig. Gubben grämer sig fortfarande för ett hus på ö som han missade för ett tag sen :-/ Annars är det som du säger, den som väntar på ngt gott får alltid vänta för länge :-)

Äventyret framtiden sa...

Jag håller tummarna Matfreaket för att din väntan inte blir så lång. Jag har själv varit med om samma sak och förstår så väl.
Ett tag kändes det som om huset aldrig skulle bli sålt men så stod dom där och var helt överväldigade, framför sitt blivande hem, lycksaliga över att äntligen ha hittat det efter en längre tids väntan, de nya ägarna.
Stort lycka till! <3

HeLena sa...

Nej det är den inte..

HeLena sa...

Tack!
Ja, jag hoppas på det..

HeLena sa...

Tack!
Ja, och tålamodet... får jag jobba med helt enkelt. Visst kommer jag att sälja..

HeLena sa...

Tack!
Och den verkar bli lång... mycket fint är det!

HeLena sa...

Välkommen!
Rätt köpare väntar jag på!

HeLena sa...

Tack!
Ja jag hoppas det blir så... snart! <3