jordgubbarochbubbel

jordgubbarochbubbel

tisdag 1 maj 2018

Sköna maj välkommenFörsta maj
i almanackan idag. Det kommer med stor sannolikhet att bli blött om tossorna på dem som ska demonstrera idag. Jag är förvisso ledig men tänker inte ge mig in i stan och bära plakat...
hade jag visst kunnat göra, men dagen som idag ska jag tillbringa med min kära dotter. Vi har inte så ofta lediga dagar tillsammans så vi får passa på!

April månad
har redan sprungit förbi i ett hiskeligt tempo! Det har hänt en hel del för min del men om det hoppas jag berätta i kommande inlägg.
Jag har inte bloggat så mycket under en lång tid men räknar med att det blir ändring på det nu.

Aviccii
Det är så många så många som redan sagt och skrivit så väldigt mycket om Tim Bergling så jag känner att jag behöver inte.
Men då jag under väldigt lång tid mått skitdåligt psykiskt så förstår jag mycket väl att livet ibland gör ont för mycket.
Det är så sorgligt. Han var så mycket mer än sin kompetens, talang, kompositioner och verk. Men då man arbetar hårt länge och inte ger kropp och själ tid för återhämtning så är risken stor att man tappar bort sig själv.
Så sorgligt!

Vår och knopp
Våren har äntligen kommit till mitt lilla hörn av världen. Björkarnas hängen börjar få sällskap av små små ljusgröna öron och det gör mig så lycklig.
Allergisk men lycklig!
Även om dagen ska innehålla regn så är värmen i alla fall i luften och det känns fantastiskt!Ha en fantastisk första maj!

2 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Ha detsamma Helena! Det är alltid så roligt när du har tid att blogga en stund och att man får veta att allt är bra med dig. Vitsipporna hos dig är mycket större och flera än här hos mig men snart så...
Ha det allra bäst! <3

HeLena sa...

Tack Karin!
Värmande rader<3 Bilden är tagen i april förra året, här har vitsipporna inte heller riktigt blivit så stora än. Det är fortfarande väldigt kalla nätter... igår hade jag Rådjur på besök och dem käkade upp mina Vitsippor som stod så fint i gräsmattan..
Tack det samma! <3<3