jordgubbarochbubbel

jordgubbarochbubbel

torsdag 21 maj 2020

- farväl


I början av mars avled Ps mamma.
Helt hastigt!
Efteråt så förstår vi ju att hon var jättesjuk. Cancer.
Hon åkte in akut till sjukhus på torsdagsmorgonen och avled på tisdagsmorgon veckan efter, så det gick väldigt fort. Så sorgligt men skönt för henne att det gick fort så hon slapp den hemska smärtan.
P och hans syster C var där hos henne varje dag. Jag var där också så vi hann alla ta farväl.Men det är ju sen efteråt som alla tankar kommer. Som inte går att få svar på. Båda mina föräldrar  har vandrat vidare och det är så jag känner. Mycket som jag ibland funderar på som jag tänker "undra vad mamma hade tänkt om det här", eller pappa...Vi var i väg till Gran Canaria jag, P och hans mamma I, i maj förra året. Det blev hennes sista resa. Jag är så glad att vi gjorde den. Det var en fin vecka med sol och värme, bad, god mat, gott vin och öl och goda drinkar. Vi hyrde bil en dag och åkte runt på ön. En mycket härlig vecka!


I slutet av april begravdes I. En stilla borglig begravning. Mycket mycket fin! Och det lilla Skogskapellet på Skogskyrkogården passade så bra!


Långhelg på ingång och jag jobbar. Likaså imorgon på "klämfredagen" men lördag och söndag är ledigt!
Ha nu en fin helg alla!

Kram<3


1 kommentar:

Janice Michael sa...

Mitt namn är Michael Janice, jag bor från Lund, Sverige, (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
Jag är skild med en son och min sons namn är Felix han är 12 år gammal nu, jag hade en dålig upplevelse i mitt tidigare förhållande, det är en mycket lång historia men jag kommer att skära det kort för dig att förstå det ibland måste vi göra ett personligt beslut för att få det som tillhör dig.
Min fru skilde mig att gifta mig med en annan man som bor i samma stad. Jag bad om ursäkt för henne och jag bad henne att återvända till mig och till vår son, hon vägrar att komma tillbaka till mig. ,
För några dagar sedan läste jag en artikel om relation blogg postat av Maria Anderson från Sverige, hon delade en livsförhållande upplevelse på en blogg och hon skriver ut e-postadressen till Dr.OdeDuwa kärlek stava caster som kan återställa tillbaka brutet kärlek äktenskap och ta med Tillbaka ex kärlekspartner inom 3 dagar.
Jag trodde aldrig på magi, tills min son sa att jag skulle hellre ge det ett försök att få sin mamma hemma.
Jag skickar mailmeddelande till den postadress som finns på bloggen för att kontakta Dr.Odeuduwa Love Spell Caster. Jag förklarade för honom allt som hänt mellan mig och min ex fru.
Jag fick ett svarmeddelande att han kan hjälpa mig att ta tillbaka henne hem att älska och lita på mig som mer än någonsin, jag gav det ett försök och jag var glad att följa alla instruktioner från Dr.Odeuduwa Love Spell Caster. Bara några dagar efter att jag fick ett telefonsamtal från min ex fru Laura, ursäktade hon mig, Laura Creturned hemma, hon grät och ber om ursäkt till vår son Felix för att lämna honom så länge.
Det fungerar som magi verkligen för att det är så fantastiskt hur kärleks stavning fungerar så effektivt inom tre dagar stavningsbön.
Jag rekommenderade starkt någon som läser detta vittnesbörd som går igenom relationsproblemet att söka efter hjälp för att återställa sant kärlek och lita på kärleksförhållande. Oavsett hur länge din partner lämnade dig kan de fortfarande återvända till dig.
Det fungerar för mig och så många andra har sagt bra kommentarer om den här stora mannen Dr.ODUDUWA dr.oduduwaspellcaster@gmail.com